Ajankohtaiset

Voimistelupäivät 7.-9.6.2024

Seuran TeamGym joukkueet Ferite (4.lk) ja Firele (1.lk) osallistuivat Kuopion Voimistelupäiville 7.-9,6.2024!

Ferite kilpaili yksipäiväisissä telinekohtaisissa 4.lk kisoissa perjantaina 7.6. Joukkue sai hienoilla suorituksilla vapaaohjelmasta sekä trampetilta hopeaa ja volttiradalta kultaa!

Firelen kilpailut voimistelupäivillä olivat kaksi päiväiset. Kilpailu aloitettiin alkukilpailulla 8.6, josta joukkue nappasi kultaa trampetilta ja volttiradalta hopeaa! Kilpailu huipentui 9.6 finaaliin, jossa joukkue sijoittui 3.sijalle!

Ferite (4.lk)

Firele (1.lk)

Kesäkuun leirit (klikkaa nuolesta nähdäksesi)

Keurusjumpan kesäleiri 13.-14.6.2024 


Kahden päivän mittainen TeamGymiin pohjautuva voimisteluleiri kaikille TeamGymin aloittamisesta kiinnostuneille, vuonna 2013-2016 syntyneille. Ohjaajina leirillä Keurusjumpan työntekijät Anu, Tiiju ja Vilma.


Keurusjumpan kesäleiri 24.-25.6.2024


Kahden päivän mittainen TeamGymiin pohjautuva voimisteluleiri kaikille kiinnostuneille, vuonna 2006-2012 syntyneille. Leiri on tarkoitettu pääsääntöisesti niille, jotka eivät ole vielä olleet TeamGym toiminnassa mukana. Ohjaajina leirillä Keurusjumpan työntekijät Anu ja Tiiju.


Lue lisää leireistä täältä. ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT, 24.25.6.2024 leirille mahtuu muutama osallistuja, otathan yhteyttä asiasta suoraan sähköpostitse info@keurusjumppa.fi


Keurusjumpan kevätkokous 

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään Jumppahallilla tiistaina 11.6. klo 17.30.  Käsitellään sääntöjen 11 pykälän mukaiset asiat.

Keurusjumppa- Vuoden lasten liikuttaja(klikkaa nuolesta)

Keurusjumppa sai kunnian osallistua 26.2.2024 Jyväskylän Laajavuoressa järjestettyyn Keski-Suomen urheilugaalaan!  

Keski-Suomen Liikunta ry:n nimeämä palkitsemistyöryhmä valitsee vuosittain vuoden keskisuomalaisen urheilijan sekä palkitsee Keski-Suomen Urheilugaalassa myös muita urheilun ja liikunnan sektorilla kunnostautuneita henkilöitä sekä urheiluseuroja. Valintojen kohteena olivat vuoden 2023 keskisuomalaiset menestyjät. 


Vuoden lasten liikuttaja: Keurusjumppa ry

Perustelut: Keurusjumppa on rakentanut keskeiselle paikalle kaupunkia jumppahallin. Halli on jo vuosien ajan tarjonnut erinomaiset puitteet kehohallinnan ja perusliikuntataitojen opetteluun sekä myös vaativimpien telinevoimistelutaitojen harjoitteluun. Keurusjumpan tarjoamat hyvät olosuhteet, päiväkotien ja koulujen henkilökunnalle järjestämät koulutukset sekä seuran organisoimat tapahtumat mahdollistavat jokaisen keuruulaisen tytön ja pojan kehittää motorisia taitojaan. Taitoja, jotka luovat perustaa elinikäiselle liikunnalliselle elämäntavalle. Voisikin todeta, että vastaavanlaisia olosuhteita, toimintaa ja osaamista tarvitaan kaikissa Suomen kunnissa.

Iso kiitos kuuluu seuramme ohjaajille ja Erkille! Kiitos myös seuran jumppareille ja hallin käyttäjille!Kevätkausi

Kevätkausi alkaa 8.1.2024. Jumpat jatkuvat syksyn aikatauluissa ja ryhmiin ei tarvitse uudelleen ilmoittautua, jos oli mukana toiminnassa jo syyskaudella. 

Tässä kevään tiedote, klikkaa kuvasta tai avaa  linkki.

Kevättiedote ja lasku 2024

TeamGym kisat

Kevät 24:

TeamGym Luokkakilpailut, Vierumäki Vierumäki Areena

TeamGymin kevään 2024 kisakausi päästiin aloittamaan 23.3.2024 vierumäelle 1.lk kisoissa, johon osallistuimme Firele joukkkueen kanssa! Kisasuoritukset sujuivat hienosti, mutta sijoitusta ei tällä kertaa tullut. Uuden uudistuksen myötä alaluokkien kilpailuista on otettu kokonaan pois pisteet ja omasta suorituksesta saakin nykyään palautteen suoraan tuomareilta.


TeamGym Cup 1 ja luokkakilpailut, Jyväskylä Hipposhalli

5.-7.4.2024 päästiin korkkaamaan kisakausi Jyväskylässä myös muiden joukkueiden kanssa! Osallistuimme perjantaina 5.4 Fedele joukkueen kanssa Stara-tapahtumaan, jossa joukkue pääsi esiintymään yleisölle ja harjoittelemaan tulevia kilpailuja varten. 

Lauantaina 6.4 Ferite (3.lk) kisasi kevään ensimmäisen cup-kisan uudella kokoonpanolla! Kisapäivään sisältyi harmillisesti yllättävä vastoinkäyminen, mutta tästä huolimatta joukkue suoriutui hienosti kisasuorituksista ja sijoittui kilpailussa 7/13 sijalle pistein 35,450.            

7.4 sunnuntai kisattiin Firelen (1.lk) kanssa kevään toiset kilpailut. Firele suoriutui kisasuorituksista hienosti ja sijoittui Jyväskylässä 2.sijalle!


TeamGym Cup 2, Joensuu Motonet Areena

Ferite vietti 27.-28.4.2024 viikonloppunsa cup-2 kisojen parissa Joensuussa. Joukkue suoriutui hienosti kisasuorituksista ja sijoittui pistein 37,500 3.sijalle! Volttiradalta kisojen toiseksi parhaimmat pisteet ja trampetilta parhaimmat.